Зустріч курсантів із військовослужбовцями Національної Гвардії України

clock
26.03.2024 16:02

З нагоди 10-ї річниці створення Національної гвардії України, курсанти Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) взяли участь у зустрічі із військовослужбовцями військової частини, що дислокується на Вінниччині.


Під час емоційної зустрічі з непересічними особистостями, які в перші дні війни стали на захист рідної землі й згодом опинилися на передовій військових дій, курсанти говорили про життя і смерть, страх, мужність, героїзм, відповідальність, цінність знання й очікувану перемогу України. Військовослужбовці розповіли здобувачам освіти про особистий воєнний досвід, відповіли на запитання, які цікавили молодь, зокрема говорили про:

 - особливості служби в тилу та на передовій;


- сучасну зброю, наслідки її використання;


-  мужність та братерство «на нулі»;


-  мотивацію, натхнення, подвиги героїв, які загинули під час виконання бойових завдань.


Військовий капелан пригадав декілька веселих життєвих історій пов’язаних зі службою на сході, а також наголосив на важливості сили духу й готовності кожної людини бути готовою до різних ситуацій.


Під час заходу курсанти отримали потужний поштовх для роздумів щодо усвідомлення своєї причетності до подій, які відбуваються в Україні.

Схожі матеріали