Змагаються найсильніші

clock
22.03.2024 16:28


22 березня 2024 року збірна команда Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) взяла участь у змаганнях з гирьового спорту на першість чемпіонату Громадської організації «Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» України» з олімпійських та неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада-2024».
Команда училища у загальному заліку посіла 1-ше загальнокомандне місце та виборола призові місця у всіх вагових категоріях, а саме:
І місця посіли - Станіслав Чеголя (вагова категорія до 63 кг.), Ярослав Нікітенко (вагова категорія до 78 кг.), Андрій Процик (вагова категорія до 68 кг.) , Андрій Олійник (вагова категорія до 85 кг.)
ІІ місця посіли - Олексій Дереновський (вагова категорія до 85 кг.) , Костянтин Джемерис (вагова категорія до 73 кг.).
Багато років збірну команду училища з гирьового спорту тренує підполковник служби цивільного захисту Красуцький Віктор Миколайович. Завдяки його професійним вмінням команда училища і в цих змаганнях досягла високих результатів.
Переможці змагань Ярослав Нікітенко та Андрій Олійник ввійшли до складу збірної команди Громадської організації «Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» України», для участі в Чемпіонаті ФСТ Динамо України за програмою Всеукраїнських комплексних змагань.

Схожі матеріали