Відійшов у вічність очільник закладу освіти

clock
07.02.2024 19:53

Колектив Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) у глибокій жалобі з приводу передчасної смерті Тимчасово виконуючого обов’язки  начальника полковника служби цивільного захисту КОЦЮРА Володимира Олександровича.
Несподівана смерть на 49 році життя стала для рідних, близьких, колег і друзів непоправною втратою.
Свою службу в когорті рятувальників України Володимир Олександрович розпочав у 1993 році, пройшовши шлях від курсанта Львівського пожежно-технічного училища МВС України до Тимчасово виконуючого обов‘язки начальника Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця). 

За час роботи в колективі освітян-рятувальників на Вінниччині, Володимир  Олександрович проявив себе як принципова і чуйна людина. Завжди міг підтримати та допомогти, порадити і направити на істинний шлях.

У нашій пам’яті полковник служби цивільного захисту Володимир КОЦЮР назавжди залишиться професіоналом своєї справи, доброзичливим колегою, мудрим керівником. 
Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо глибокі співчуття батькам, дружині та дітям Володимира Олександровича.
Вічна та світла пам’ять нашому керівнику!

3.png

Схожі матеріали