В Училищі відбувся випуск слухачів заочної форми навчання

clock
04.03.2024 17:14

2 березня у Вищому професійному училищі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) відбулись урочистості з нагоди випуску слухачів заочної форми навчання.


Цьогоріч навчання за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» за освітніми програмами «Організація та функціональне забезпечення оперативного зв’язку у сфері пожежної безпеки», «Організація та техніка протипожежного захисту» за спеціальністю «Пожежна безпека» успішно опанували 195 слухачів, з них – 7 відмінників навчання, котрі отримали відзнаки.


З вітальним словом до усіх звернувся очільник училища Ігор Ліпчанчук: «Переконаний, що освітній процес під час війни ‒ це про віру в майбутнє. 195 випускників заочної форми завершили навчання в непростий період – період викликів та можливостей, коли нашій країні потрібні спеціалісти якісно нового рівня та кваліфікації. Тримайте міцно оборону за життя і безпеку кожного українця та українки, не втрачайте зв’язків з друзями, завжди допомагайте один одному! Будьте вірними синами й доньками нашої держави. Примножуйте свої професійні досягнення та майстерність, а разом з ними і славу рідного, єдиного в Україні Училища ДСНС».


Зі щирими словами подяки до колективу закладу звернулася випускниця 15 групи, представниця з Тернопільської області Світлана Боярська.


Особливо трепетним моментом було те, що у заході взяв участь випускник, котрий нині воює в гарячих точках нашої держави Макар Свиридюк.


Справжньою несподіванкою для всіх присутніх став пісенний дарунок від працівника училища Віктора Бойцова. Завершилися заходи потужною музичною композицією, новим гімном української армії «Зродились ми великої години».

Схожі матеріали