У день Збройних Сил України майбутні рятувальники привітали поранених бійців у одному з шпиталів Вінниччини

clock
06.12.2023 16:00

6 грудня з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня святого Миколая працівники та курсанти Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) відвідали українських захисників – поранених військовослужбовців, які проходять лікування в шпиталі.

Представники училища пожежників-рятувальників разом із релігійною місією “Карітас-Спес-Вінниця”, вихованцями Вінницького гуманітарного ліцею №1 ім. М.І. Пирогова та студентами Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М.Д. Леонтовича  організували концертну програму,  щиро сподіваючись, що ця подія зможе хоч трішки підтримати та створити святковий настрій нашим мужнім воїнам. 

У ході святкового дійства у виконанні талановитої молоді та їх наставників прозвучали улюблені українські пісні, патріотичні вірші, віртуозні композиції від юних гітаристів та неповторного квінтету “Wind Royal Brass”. Шалені овації під час улюблених пісень “Червона рута” та  гімну незламної нації “Ой у лузі червона калина” засвідчили, що такі щирі миті духовного єднання надзвичайно потрібні. 

Курсанти побували в палатах, вручили воїнам листи від своїх друзів, лідерів учнівського самоврядування, у яких вони висловили власні думки, побажання, а головне – свою любов, щирість, повагу, підтримку та подяку. На завершення заходу бійці отримали подарунки від релігійної місії “Карітас-Спес-Вінниця”. 

Дякуємо ЗСУ за наш спокій, за наші життя, за змогу жити на рідній землі та #тримаємо_оборону_кожен_на_своєму_фронті.

Схожі матеріали