Суміш знань та творчості: огляд олімпіади з пожежної профілактики

clock
18.12.2023 14:26

15 грудня 2023 року була проведена олімпіада з навчальної дисципліни "Пожежна профілактика" серед здобувачів освіти другого курсу (зі скороченим строком навчання). 

Олімпіада проводилась як творче змагання курсантської та студентської молоді, яка має відповідний рівень знань не тільки в межах освітньої програми, а й виявляє поглиблені знання з дисциплін профілактичного спрямування, демонструє творчий підхід до розв’язання завдань, задач, прикладів, проблемних ситуацій. 

Організував та провів олімпіаду старший викладач-майстер виробничого навчання навчального відділення цивільного захисту та безпеки життєдіяльності майор служби цивільного захисту Андрощук Олександр.

Позааудиторний захід складався із трьох етапів. На першому етапі визначався загальний рівень теоретичної підготовки шляхом тестування, після якого 10 осіб, котрі набрали найбільшу кількість балів, переходили до наступного етапу. Другий етап включав у себе різнорівневі тести, третій – виконання практичного завдання (оформлення припису про усунення порушень вимог  законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки). Перші два етапи проводилися на інтерактивній онлайн-платформі AhaSlides.

Призові місця розподілилися наступним чином:

- перше місце: Рихліцький Ілля;

- друге місце: Громійчук Олександр;

- третє місце: Шабат Юлія.

Проведений захід є важливим кроком у сприянні професійному розвитку та підготовці майбутніх фахівців з пожежної безпеки.

Схожі матеріали