Симпозіум іскрогасіння: майбутні рятувальники провели захід із мінної та пожежної безпеки для студентів Вінниччини

clock
25.03.2024 13:08

Курсанти Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) провели інформаційно-просвітницький  захід «Симпозіум іскрогасіння» із питань просвіти з мінної та пожежної безпеки  для молоді міста. 

У ході групових обговорень та експертних дискусій спікери (курсанти училища) – Дмитро Коломієць та Віталій Соболевський разом із учасниками окреслили основні правила безпечної поведінки для цивільного населення:

- види і ознаки вибухонебезпечних предметів; 

- ідентифікація загроз різного типу;

- ознаки застосування хімічної зброї;

- правила поведінки на АЗС;

- алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Під час заходу майбутні рятувальники розповіли присутнім багато цікавих фактів про роботу рятувальників, заклад освіти в якому опановують фах, поділились враженнями від обраної професії.

Також активна молодь мала змогу дізнатися багато пізнавальної інформації про історію пожежної охорони та рятувальників, відповідаючи на питання інтерактивного квізу.

Захід організовано активістами Ради курсантського, учнівського та студентського самоврядування в рамках співпраці з освітньо-правовим та соціальним комітетом Студентської ради Вінниччини на базі Молодіжного центру «Квадрат».

Схожі матеріали