Сильніші: коли готові до всього!

clock
25.03.2024 12:09

В межах проєкту «Центр готовності цивільних. Вінниця» під егідою Благодійної організації «Фонд Сергія Притули» викладачами Училища Олегом ГУКОМ, Богданом КОЗЯРОМ та Віталієм КАРАЩУКОМ проведено тренінг для мешканців міста на тему: «Радіаційна та хімічна безпека».

Тренінг проводився у два етапи. На першому етапі слухачі ознайомилися з потенційними загрозами, небезпеками радіоактивного та хімічного характеру, одержали інформацію щодо алгоритмів дій населення під час виникнення подібних надзвичайних ситуацій, також одержали цінні рекомендації щодо збору «тривожної валізи». 

На другому етапі усі охочі особисто ознайомились із засобами індивідуального захисту: протигазами та костюмами, мали змогу сформувати навички щодо їх одягання та знімання.

Впевнені, що подібні тренінги є надзвичайно ефективними для цивільного населення, адже отримані знання та вміння можуть врятувати життя людей під час виникнення надзвичайних ситуацій техногенного чи воєнного характеру з радіаційними та хімічними речовинами.

 

Схожі матеріали