Про війну від журналіста

clock
16.05.2023 17:13

В молодіжному центрі “Квадрат” відбулася цікава й змістовна зустріч із Олександром Ляшком, військовим журналістом, волонтером, телеведучим ранкового шоу «Світанок» на телеканалі ВІТА. Під час зустрічі курсанти І курсу Вищого професійного училища ЛДУБЖД (м. Вінниця) отримали безцінні практичні поради від військкора.

Олександр розповів чому вирішив працювати в районах, де ведуться активні бойові дії, Учасники зустрічі дізнались, що фіксуючи наслідки війни впродовж останніх місяців, вінницький журналіст побував у Краматорську, Слов’янську, Покровську, Ізюмі, Лимані, Соледарі, с. Іванковому, Бахмуті. Створив багато програм про військову звитягу воїнів України, надавав військову допомогу військовим та цивільним.

Інформаційне протистояння є складовою повномасштабної гібридної війни, що точиться нині в нашій країні. Спілкуючись із гостем, молодіжна аудиторія збагнула, який величезний внесок в інформаційну боротьбу роблять журналісти, розповідаючи всьому світу правду про військові злочини російської влади на території України.

Схожі матеріали