Інструктивно-профілактичне заняття з дотримання Правил дорожнього руху

clock
06.07.2023 12:00

6 липня для особового складу та працівників Вищого професійного училища ЛДУБЖД (м. Вінниця), які керують автотранспортом, у т. ч. приватним, проведено інструктивно-профілактичне заняття з дотримання Правил дорожнього руху.

 Інспектор із особливих доручень відділу розшуку та опрацювання ДТП  Артур Співак  під час практичного заняття розповів про окремі розділи Правил дорожнього руху, закцентував увагу на законах, що регламентують наслідки та відповідальність під час дорожньо-транспортних пригод. 
  
Водії транспортних засобів ставили багато запитань, зокрема цікавились останніми статистичними даними ДТП  у Вінницькій області та випадками персональної відповідальності пішоходів, обговорювали найпоширеніші причини аварій, розглянули алгоритм дій  при виникненні дорожньо-транспортної пригоди.

Заняття пройшло цікаво, всі присутні погодились, що обов’язок  учасників дорожнього руху – думати не лише про особисту безпеку, а також дбати про безпеку і здоров’я оточуючих, адже  незнання чи недотримання Правил дорожнього руху, неправильна оцінка дорожньої ситуації призводить до трагічних наслідків.

Схожі матеріали