Гості училища – майбутні рятувальники

clock
17.05.2023 16:52

17 травня, продовжуючи цикл навчально-пізнавальних екскурсій, до ВПУ ЛДУБЖД (м. Вінниця) завітали учні 2-Б класу Комунального закладу “Вінницька початкова школа №5”.

Під час відвідування музею історії училища невгамовні другокласники, що навчаються за спеціальною навчальною програмою “Інтелект Україна”, доповнювали розповідь про ліквідаторів ЧАЕС та продемонстрували неабиякі знання, відповідаючи на питання рятувальників. Школярі переглянули мультфільм “Пес Патрон”, а також пригадали правила пожежної безпеки вдома та під час відпочинку на природі.

Найбільше учням запам’яталися активності в навчальній пожежно-рятувальній частини. Школярам продемонстрували техніку та оснащення, яким користуються під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Учні мали змогу приміряти захисні шоломи, щоб відчути себе трішечки причетними до професії рятувальника. Долучившись до заходів, під час екскурсії, в ролі рятувальника виступила мама Вовковинського Дениса, яка впевнено приміряла справжній бойовий одяг .

Наприкінці зустрічі кожен учень отримав інформаційні буклети з командою «Супергероїв», які допоможуть підростаючому поколінню опанувати правила поведінки в надзвичайних ситуаціях.

Схожі матеріали