Фінальний крок до диплому

clock
09.02.2024 14:43

Реагуючи на виклики та завдання сучасності, на виконання окремого доручення ДСНС України та з метою підготовки диспетчерів пожежно-рятувальних підрозділів та оперативно-координаційних центрів, педагогічним колективом училища розроблено освітньо-професійну програму «Організація та функціональне забезпечення оперативного зв’язу у сфері пожежної безпеки» за спеціальністю 261 Пожежна безпека. 

На шляху реалізації освітньо-професійної програми проведено вагому роботу із її ліцензування та акредитації. Для цього викладацьким колективом було розроблено навчально-методичне забезпечення, проведено заходи з удосконалення матеріально-технічного бази. Як результат успішної акредитації, Державною службою якості освіти було видано сертифікат, що дає право видавати документи про освіту державного зразка для фахівців даного напрямку. 

Для перевірки якості підготовки набутих професійних компетентностей у здобувачів освіти в училищі стартував фінальний етап – складання кваліфікаційного іспиту. Слід відзначити, що іспит за даною освітньо-професійною програмою проводиться вперше. Члени комісії, на чолі з головою Русланом Новаком, відзначають високий рівень підготовки та ґрунтовні знання у завтрашніх випускниках, що слугує об’єктивною оцінкою діяльності педагогічного колективу училища.

Схожі матеріали