«Додаткові тренінги для здобувачів освіти»

clock
06.11.2023 09:33

В сучасних умовах, коли загрози від війни і природних катастроф залишаються актуальними, вміти надавати домедичну допомогу - незамінні навички.

Навчальне відділення цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, зважаючи на такі аспекти, організувало додаткові тренінги для здобувачів освіти другого курсу (зі скороченим строком навчання). Їх проведення відбулося  викладачем-майстром виробничого навчання навчального відділення цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Ларисою Кравченко та фельдшером пункту охорони здоров'я училища, інструктором з догоспітальної підготовки Валерієм Шаманським

Курсанти та студенти мали унікальну можливість пригадати  та відпрацювати основні дії "першого на місці події", включаючи проведення реанімації людям різних вікових груп, а також зупинку масивних кровотеч. Ці навички необхідні не лише для фахівців оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, але й для всіх, хто прагне бути готовими надавати допомогу, оскільки вони є запорукою врятованих життів у майбутньому.

Схожі матеріали