День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

clock
30.08.2023 10:54

29 серпня курсанти Вищого професійного училища ЛДУБЖД ( м. Вінниця) долучилися до заходів приурочених Дню пам'яті Захисників України, що загинули за незалежність і свободу нашої країни.

Призупинивши роботу, персонал і здобувачі освіти вшанували пам'ять військовослужбовців та учасників добровольчих формувань, які загинули за мирне майбутнє українського народу, шляхом приспущення Державного прапора України під час загальнонаціональної хвилини мовчання, згодом - організованим подаванням звукових сигналів службовим транспортом.

З метою вшанування воїнів-захисників Іловайської трагедії курсанти взяли участь у Всеукраїнській акції "Соняхи пам'яті", що відбувалась у @Вінницька центральна міська бібліотека імені І. Бевза.

Також, керівництвом закладу освіти було взято участь у відкритті меморіальної дошки у ЗОШ №35 на честь загиблого героя російсько-української війни, сина працівника училища Олександра Коломійця.

Схиляємо голови й вічно пам'ятатимемо Героїв, що боронять наше життя. Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам України!

 

Схожі матеріали