Акція «16 днів проти насильства»

clock
27.11.2023 12:56

Днями в училищі стартувала Всесвітня акція «16 днів проти насильства». Під час відкриття Акції, у Клубі закладу здобувачі освіти мали можливість переглянути презентацію та прослухати інформацію стосовно восьми важливих дат, які охоплює шістнадцятиденний період акції.

Курсанти та учні училища провели громадську інформаційну кампанію - розповсюджували  тематичні інформаційні буклети у середмісті та спілкувались із вінничанами та гостями щодо «нульової толерантності» до різних форм насильства.

З 25 листопада до 10 грудня в усьому світі проводиться акція «16 днів проти насильства». Мета акції привернення уваги суспільства до будь яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок та чоловіків. 

У Вищому професійному училищі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) в рамках акції  заплановано ряд заходів:  інформаційні години, тренінгові заняття, тематичні зустрічі, панельні дискусії, круглі столи, котрі спрямовані на поширення інформації, підвищення обізнаності щодо форм насильства, алгоритмів дій для потерпілих, а також задля боротьби з корупцією, захисту прав людини та створення безбар’єрного простору.

Схожі матеріали