Контраст
Шрифт

Знання сильніші за вогонь

clock
26.05.2023 17:53

У Вищому професійному училищі ЛДУ БЖД (м. Вінниця) 26 травня 2023 року викладачами навчального відділення пожежної тактики та організації служби було організовано та проведено конкурс «Кращий командир відділення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту» із здобувачами освіти, які здобувають професією 5169 «Командир відділення оперативно-рятувальної служби цивільного захисту».

Конкурс проводився із метою закріплення знань з навчальних предметів професійного спрямування що вивчались, застосувавши набуті знання і навички для швидкої оцінки обстановки та прийняття оптимальних рішень щодо вирішення проблем, а також з метою формування позитивної мотивації до освітньої діяльності здобувачів освіти шляхом впровадження в освітній процес ігрових форм навчання.

В конкурсі приймали участь представники від шести навчальних груп, де у запеклій боротьбі у трьох етапах конкурсу було визначено найкращих з кращих. Переможцями у конкурсі стали навчальні групи:

  • 3ЦБ/Р-22КС - 1 місце;
  •  1ПБ/Т-22К - 2 місце;
  •  5ПБ/Т-22КС - 3 місце; 

У свій час відомий французький філософ П’єр Бауст сказав: «Освіта — скарб; праця — ключ до нього». Цю істину добре розуміють здобувачі освіти нашого училища: лише у повсякденній праці можна здобути якісні знання.

 

Схожі матеріали
Пресцентр