Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності отримало від уряду Німеччини сучасні пожежні автомобілі

clock
26.07.2024 12:03

Сьогодні до Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності завітали представники компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, пріоритетним напрямком роботи якої є співпраця з ДСНС України.


В рамках проекту німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ  «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» в користування навчальної пожежно-рятувальної частини було передано два пожежні автопідіймачі та пожежну автодрабину.


Керівник проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» Крістіан Пошманн вручив сертифікати на автомобілі ректору Львівського державного університету безпеки життєдіяльності генерал-майору служби цивільного захисту Дмитру Бондару та зауважив, що надалі співпраця із закладами освіти ДСНС буде лише розвиватись і на підтримку та допомогу від Німеччини можна розраховувати завжди.


В свою чергу ректор ЛДУ БЖД подякував іноземним партнерам за допомогу та підтримку.


Цей візит став важливим кроком у зміцненні міжнародних зв’язків. Сподіваємось на нові зустрічі та співпрацю у майбутньому!

 

 

 

 

Схожі матеріали