Старт тижня медіаграмотності у рамках Global Media and Information Literacy Week

clock
25.10.2023 15:37

В училищі пожежників-рятувальників розпочався цикл інформаційно-просвітницьких заходів у рамках Глобального тижня медійної та інформаційної грамотності (Global Media and Information Literacy Week).

- 24 жовтня курсанти відвідали  тренінг «Можливості та переваги платформи Дія. Освіта», що відбувся  у  Регіональному тренінговому центрі. Учасники заходу обговорили роль цифровізації та запит на відповідні навички, зумовлений постійним розвитком технологій. Марина Семик, лекторка відділу новітніх технологій, презентувала присутнім алгоритм роботи з освітньою платформою «Дія. Освіта». Під час тренінгу курсанти також:

-  переглянули портал освітніх серіалів «Навчання протягом життя», що дозволяє спланувати власну освітню та професійну траєкторію;

-  ознайомилися із платформою державних послуг «Дія. Державні послуги», що сприяє безбар’єрній взаємодії із державними установами; 

-  дізналися про можливості тестових онлайн-програм на визначення рівня цифрової грамотності.

Впевнені, що майбутні рятувальники переконалися у важливості національної платформи «Дія. Освіта» й підвищили свою обізнаність стосовно навиків роботи з її ресурсами.

Продовжуємо #навчати_краще_і_кращих 

#вінницькі_курсанти_рятувальники 

#гуманітарна_політика_ВПУ_ЛДУБЖД

Розпочато тиждень медійної та інформаційної грамотності

В рамках Всесвітнього тижня медійної та інформаційної грамотності курсанти та студенти училища взяли участь у тренінгу "Безпечне використання меседжерів" 

Схожі матеріали