Співпраця з ветеранами

clock
02.06.2023 12:21

В училищі пожежників-рятувальників триває цікавий історичний процес. В рамках співпраці із Ветеранською організацією ДСНС, співробітники закладу освіти проводять цифровізацію персональних фотоархівів.

Наразі - робота кипить над більш ніж 500-ма світлинами із життя та служби ветерана училища, очільника міської організації  “Союз Чорнобиль України” Михайла Ястремського. У архівах колишнього заступника начальника училища, безпосереднього учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС чимало документальних безцінних кадрів, котрі промовисто свідчать про те, якою була пожежно-рятувальна служба в ІІ половині минулого століття.

Важливим аспектом життєдіяльності закладу є співпраця з Ветеранською організацією ДСНС, адже  об’єднання та досягнення спільної мети у навчанні молодого покоління потребує вивчення досвіду людей, що зробили вагомий внесок в розвиток історії  служби та держави.

Радіємо, що маємо можливість осягнути велич історій реальних героїв та долучитися до  збереження їхнього життєпису для майбутніх поколінь.

Схожі матеріали