Контраст
Шрифт

Сонячним дітям щастя багато не буває.

clock
22.03.2023 10:20

20 березня співробітники училища взяли участь у проведенні заходів до Міжнародного Дня Щастя, який організувала релігійна організація Карітас-Спес-Вінниця за підтримки МКП Кінотеатр «Родина». Для дітей – переселенців та дітей із синдромом Дауна було організовано показ українського 3D-мультфільма Мавка. Лісова пісня - за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та образів народної міфології. 

День щастя відзначається напередодні справді Сонячного дня, адже 21 березня - Всесвітній день людини із синдромом Дауна. У цей день проводять щорічний міжнародний флешмоб "Lots of Socks". Його мета - звернути увагу суспільства на проблеми людей з синдромом Дауна. Усім охочим пропонують одягати різнокольорові шкарпетки, щоб зрозуміти як живуть люди з цією проблемою під пильними поглядами суспільства.

Цього ж дня у ВПУ ЛДУБЖД було проведено громадську акцію, під час якої персонал училища детальніше дізнався про особливості життя сонячних людей та мав нагоду долучитися до флеш-мобу lots_of_socks, та придбати кольорові шкарпетки.

 

 

Схожі матеріали
Пресцентр