Проведена предметна олімпіада

clock
04.05.2023 17:19

У Вищому професійному училищі ЛДУ БЖД (м. Вінниця) 03 травня 2023 року викладачами навчального відділення пожежної тактики та організації служби була організована та проведена предметна олімпіада з дисципліни професійного спрямування «Організація діяльності органів і підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту» серед здобувачів освіти первинної професійної підготовки кваліфікованих робітників на основі повної загальної середньої освіти за професією 5169 «Командир відділення оперативно-рятувальної служби цивільного захисту» (спеціалізація: командир відділення (пожежно-рятувального) оперативно-рятувальної служби цивільного захисту).

Олімпіада проводилась із метою популяризації та вивчення навчальних предметів професійного спрямування; закріплення теоретичних знань з питань організації служби в органах та підрозділах оперативно-рятувальної служби цивільного захисту; активізації навчально-виховної роботи здобувачів освіти, поширення прогресивного педагогічного досвіду; розвитку цілеспрямованого педагогічного впливу на процес професійного становлення здобувачів освіти.

В олімпіаді приймали участь 30 кращих курсантів та учнів, які мають відповідний рівень знань не тільки в межах навчальної програми, а й виявляють поглиблений інтерес до вивчення предметів професійного спрямування, а також демонструють творчий підхід до розв’язання завдань, прикладів та проблемних ситуацій.

Олімпіада проходила у 2 етапи. За підсумками І-го етапу було визначено 10 найкращих здобувачів освіти, які і розіграли першість. В запеклій боротьбі переможцями олімпіади стали:

- курсант групи 1ПБ/Т-22К Кошетар Ігор Миколайович, за зайняте 1 місце;

- ІІ місце зайняв курсант групи 2ПБ/Т-22К Соболевський Віталій Вікторович;

- ІІІ місце зайняв курсант групи 1ПБ/Т-22К Лимаренко Володимир Русланович.

Вітаємо учасників та переможців олімпіади.

Схожі матеріали