Майбутні рятувальники розпочали новий навчальний рік 2023 - 2024

clock
01.09.2023 16:16

1 вересня у Вищому професійному училищі ЛДУБЖД (м. Вінниця) та Ліцеї цивільного захисту відбулись урочистості, присвячені початку навчального року, Дню знань.

Персонал та здобувачі освіти під час святкової події спільно заспівали гімн України та вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих захисників України, а також вогнеборців-випускників училища, які ліквідовували наслідки ракетних обстрілів та розміновували нашу землю, зберігаючи кордони Батьківщини та безпеку і життя кожного українця та українки.

З вітальним словом до усіх звернувся т.в.о. начальника училища Володимир Коцюр: «Для Вас розпочалась нова сторінка в житті. Допоки наші захисники здобувають Перемогу на фронті, Ви здобули свою першу перемогу, обравши одну із найгуманніших професій – професію рятувальника. Тож зичу вам обирати шлях роздумів та наслідування, аби не довелося здобувати шлях гіркого досвіду.»

Після проходження урочистим маршем в Училищі розпочалось перше заняття на тему: «Історії героїв війни: «Ми боремося за українську землю».

Схожі матеріали