Дітям про мінну безпеку

clock
24.03.2023 17:00

Курсанти, студенти і працівники училища зустрілись із школярами Ліцеїв міста та розповіли про мінну безпеку і як вберегти своє життя. Під час повномасштабної агресії російських окупантів виникла велика загроза життю та здоров’ю громадян через велику кількість мінних пасток, а також боєприпасів, які не розірвались. Про це та як вберегти себе від великого лиха, розповідали представники училища школярам міста.

Протягом місяця було проведено ряд заходів у Ліцеях №3, 5, 10, 15 де розповіли дітям про безпечну поведінку при зустрічі з невідомими та вибухонебезпечними предметами. Про види вибухівки та чому і батьки, і діти мають бути пильними щоденно.

Путівником у цих розповідях став пес Патрон та друкована продукція від ЮНІСЕФ, за допомогою яких інформація засвоюється якісно та ефективно. На жаль, нині школярі та всі діти ростуть в умовах війни і такі слова, як "граната", "міна" стали буденними. Тож такі зустрічі необхідні аби учні твердо запам’ятали: у разі виявлення такої небезпеки негайно телефонувати "101".

 

Схожі матеріали